Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ




 Είναι πλέον σαφές ότι όλος ο αστικός κόσμο αναζητά μια βίαιη σύγκρουση μεταξύ αριστερών δυνάμεων και Χρυσής Αυγής. Ξέρουν πολύ καλά ότι μια δυναμική και βίαιη αντίδραση από τον προοδευτικό χώρο σε συνδυασμό με μερικές ώρες Χάους θα μπορούσε να συντηριτικοποιήσει αν όχι μεγάλα τμήματα της κοινωνίας , σίγουρα ένα ποσοστό ικανό αριθμό ώστε να ανακοπεί η  κατρακυλά που έχουν πάρει οι δήθεν μετριοπαθείς πολιτικές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ.
 Αυτήν την στιγμή μπροστά σε μία από τις πιο σκληρές ταξικές αντιπαραθέσεις των τελευταίων 40 χρόνων όσοι τοποθετούν τον εαυτό τους στην πλευρά των δυνάμεων της εργασίας και της παραγωγής πρέπει να σκεφτούν καλά πως θα αντιδράσουν. Συναισθηματισμοί και ψευτοτσαμπουκάδες δεν έχουν θέση στην ταξική πάλη πόσο μάλλον αυτή την στιγμή που ο σκληρός πολιτικός πυρήνας του αστικού κράτους βρίσκετε στα πρόθυρα της ήττας.
 Είναι η ώρα για καθαρά πολιτική πάλη , είναι ώρα για πολιτική αποδόμηση τόσο της Χρυσής Αυγής όσο και των κομμάτων που έπαιξαν το παιχνίδι της όλα 10 χρόνια τώρα. Είναι αυτοί που ξαμόλησαν την αστυνομία να συλλαμβάνει πόρνες και μετά καταπάτησαν όλα τα δικαιώματά τους προεκλογικά, αυτοί που στήριξαν το ΛΑΟΣ για να χάνει η ΝΔ και βέβαια και αυτοί που περιμάζεψαν τους μετανοημένους ακροδεξιούς και μίλησαν για κομουνιστικό κίνδυνο. Αυτοί είναι  οι ηθικοί αυτουργοί όλων των πράξεων βίας της Χρυσής Αυγής, αυτοί είναι ο πραγματικός αντίπαλός τώρα.
  Καμία βίαιη σύγκρουσή τώρα, είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξουμε πολιτικά το πραγματικό Ναζιστικό τους πρόσωπο. Μην κάνετε αυτό που περιμένουν , μην πάτε το παιχνίδι στο γήπεδό τους. Αυτοί χάνουν τώρα αυτοί έχουν το άγχος .

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΡΏΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου