Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ Ή ΣΥΝΕΥΘΗΝΗΣ Ή ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ



 Δεν ξέρω πόσους ακόμα επιθετικούς προσδιορισμούς θα βρουν να βάλουν μπροστά από την λέξη κυβέρνηση, αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι το βάθος της απάτης που κρύβεται μπροστά από κάθε τέτοιο επιθετικό προσδιορισμό. Γιατί απάτη είναι να λες κάτι και να εννοείς κάτι άλλο. Απάτη με σκοπό την κλοπή ψήφων και μόνο. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ παλεύουν μαζί για το πολιτικό τους αύριο, προσπαθούν να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους, τους ανέργους , τους ελεύθερους επαγγελματίες ότι δήθεν ενδιαφέρονται για το μέλλον της χώρας. Για αυτό προτείνουν τόσα διαφορετικά ήδη κυβέρνηση από την 7η Μάη κιόλας.  Τόσοι πόλοι επιθετικοί προσδιορισμοί , τόσα διαφορετικά είδη κυβέρνησης τόσα πολλά που δεν προλαβαίνουμε να τα διαβάζουμε. Μα τι φοβερό ενδιαφέρον για το μέλλον της χώρας θα πει κάποιος. Πόσες εναλλακτικές λύσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην αναλαμβάνει την ευθηνή της συμμέτοχης σε μια κυβέρνηση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα ω τι ανευθυνότητα θα πει κάποιος.
 Τι φοβερή ΑΠΑΤΗ θα απαντήσω. Ας πάψουμε να κοροϊδευόμαστε και ας πούμε τι σημαίνουν πραγματικά οι προτάσεις όλων αυτών των κυβερνήσεων από ΠΑΣΟΚ ΔΗΜ.ΑΡ. Για να το καταλάβουμε πρέπει να πούμε ξεκάθαρα ότι πλέον ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ είναι ένα και όχι ένα απλά αλλά ένα κυριολεκτικά. Μπορεί όχι σε επίπεδο μεσαίων στελεχών αλλά σε υψηλότερο επίπεδο είναι. Το ΠΑΣΟΚ μέσο του προέδρου του έχει σημάνει αυτοδιάλυση για μετά τις εκλογές και στην ΔΗΜ.ΑΡ τον έλεγχο πλέον τον έχει η ομάδα Μπίστη, απλά και ξεκάθαρα δηλαδή χωρίς περιστροφές το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο. Αυτό που ετοιμάζετε από κάτω είναι ένα νέο εκσυγχρονιστικό μόρφωμα, ένας βρικόλακας της Σιμητικής κεντροαριστεράς. Για να επιτευχθεί αυτό όμως πρέπει την επόμενη μέρα να έχουν έναν αριθμό βουλευτών , δήθεν σοβαρών , δήθεν υπεύθυνων, δήθεν έτοιμων να αναλάβουν την ευθηνή. Πρέπει λοιπόν να εκλέξουν αυτούς που θέλουν και κάτω από ένα συγκεκριμένο κάλυμμα αυτό της εθνικής υπευθυνότητας .
 Για να επιβιώσει όμως ο βρικόλακας έχει ανάγκη να επιβιώσει τις πρώτες δύσκολες μέρες και στην συνέχεια να αρχίσει να τρέφετε. Για να επιβιώσει όμως οι κοινωνικές δυνάμεις και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εγκλωβιστούν να αφήσουν τα όπλα και να περιμένουν ως άλλη χριστιανοί να τους ρουφήξουν και να τους εντάξουν στο νέο υπεύθυνο μόρφωμα του κέντρου με ολίγη από αριστερή γαρνιτούρα. Ξέρουν καλά ότι το έκτρωμα που ετοιμάζουν θα συντριβεί από έναν αυτόνομο ακόμα και αντιπολιτευόμενο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τότε η βρώμα και η δυσωδία τους θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούν να κρυφτούν πουθενά και αδύναμοι ως είναι προς το παρόν θα τσακιστούν με ευκολία. Παίζουν λοιπόν το παιχνίδι της συγκυβέρνησης  εθνικής συνευθήνης,  πάντα με τον ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει γιατί αλλιώς το σχέδιο δεν έχει και πολύ νόημα.
 Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ μια κυβέρνηση Φρανκενσταιν  δεν έχει κανέναν νόημα . ούτε τον πτώμα του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ μπορεί να σηκωθεί και να περπατήσει αλλά και η ταξική ειρήνη που τόσο επιζητούν για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν το μνημόνιο δεν θα υπάρχει. Γιατί εκτός των άλλων ελπίζουν και σε μια κοινωνική ειρήνη για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν ατόφιο το μνημόνιο όπως είναι η ΔΗΜ.ΑΡ το είπε μνημόνιο μέχρι το 2017 το ΠΑΣΟΚ κάτι παρόμοιο  
Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε ούτε κεντροαριστερούς Βρικόλακες ούτε μνημόνιο με χρονική έκπτωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου