Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ


Σύντροφοι ίσως κάποιοι κάναμε πίσω όταν αμφιταλαντευτήκατε, ίσως κάποιοι δεν πιστέψαμε πραγματικά αυτά που λέγατε. Ίσως να είχαμε τις αντιρρήσεις μας , τώρα όμως  στεκόμαστε στο πλάι της δύναμης πους μας εκφράζει στο επίπεδο της πολιτικής. Στο ιδεολογικό πεδίο μπορεί να έχουμε διαφωνίες , στο πολιτικό όμως έχετε αναλάβει να μας εκφράσετε. Δεν έχει σημασία αν το επιλέξατε η ιστορία σας έχει δώσει αυτόον τον  ρόλο , τώρα είστε υποχρεωμένοι . Το λάθος δεν θα το κρίνουμε εμείς αλλά η ιστορία.
 Μην μας υποσχεθείτε τον παράδεισο επί της γης. Βάλτε μπροστά τις αξίες των σοσιαλιστών , οι κομουνιστές θα σας κρίνουμε αλλά θα σταθούμε δίπλα σας. Είναι το καθήκον μας σε αυτήν την περίοδο. Η συγκυρία είναι συγκεκριμένη και δεν μπορούμε να έχουμε ψευδαισθήσεις. Τα μέσα παραγάγης δεν θα περάσουν στα χέρια μας, αλλά τώρα δεν θα μετρηθούμε με αυτό. Για να υπάρχει αύριο πρέπει να υπάρχουν παραγωγικές τάξεις και αυτή είναι η πρόκλησή σας.
 Δεν τρομοκρατούμαστε από τις απειλές για δραχμή, γιατί όποιος δεν μπορεί να ζήσει δεν μπορεί να ζήσει , είτε έχει ευρώ είτε βότσαλα. Θέλουμε παραγωγή , δικαιότερη διανομή του πλούτου, θέλουμε να ζήσουμε. Θέλουμε σχέδιο να παράγουμε να είμαστε ζωντανοί. Όσοι μας οδήγησαν τόσα χρόνια απέδειξαν ότι είναι ανίκανοι και στην Ευρώπη και στην χώρα. Οι λαοί της Ευρώπης σας περιμένουν. Δώστε αξιοπρέπεια στους λαούς και οι αγορές τους θα υποταχθούν. Η Ευρώπη σας κοιτάει , σας περιμένει, μας περιμένει όλους. Κερδίστε  τώρα την πολίτικη ηγεμονία και χτίστε τον συνασπισμό εξουσίας από τα κάτω. Η ιδεολογία θα είναι σημείο τριβής όσο υπάρχει ιστορία έτσι και αλλιώς.
 Δεν φοβόμαστε τις απειλές ετοιμάστε τον κόσμο και πείτε  την αλήθεια. Οι εχθροί μας αποκαλύπτονται.  Σοσιαλδημοκράτες , ΣΕΒ, Χρυσή Αυγή, Οικολόγοι αποκαλύπτονται κάθε μέρα, με αυτά που λένε. Κόψτε τις γέφυρες επικοινωνίας με πρώην και δήθεν προοδευτικούς πείτε την αλήθεια, θέλουμε αριστερή κυβέρνηση και αριστερή πολιτική κυριαρχία για να χτίσουμε τον συνασπισμό εξουσίας.  Έχουν εξαπολύσει  τρομοκρατία σε επιχειρήσεις και στην κοινωνία, αποκαλύψτε ποιοι είναι, δείξτε τα όρια της δημοκρατίας τους. οι παραγωγικές δυνάμεις θα σας στηρίξουν μην φοβάστε.
 Σύντροφοι το μέλλον είναι δικό μας , είμαστε ό αδύναμος κρίκος που μπορεί να γίνει οδηγός για την Ευρώπης. Το όνειρο είναι στα χέρια σας η πολιτική τους μπορεί να καταρρεύσει, οδηγήστε , το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με βάση αυτά που χτίζονται στους δρόμους Ιταλίας , Ισπανίας, Πορτογαλίας. Το μέλλον ανήκει στους λαούς της Ευρώπης μην κάνετε πίσω.


ΜΗΝ ΦΟΒΌΣΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου