Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΡΑΙΧ



 Νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες έγινε ξεκάθαρο με τον ποιο σαφή τρόπο πια πολιτική δύναμη άνοιξε πραγματικά τις πόρτες της βουλής στον Ναζισμό της Χρυσής Αυγής.  Το ΠΑΣΟΚ είναι η πολιτική δύναμη που έχει επιλέξει από την μέρα ίδρυσης του ΛΑΟΣ να το στηρίξει με κάθε έμμεσο τρόπο. Μπορεί η στήριξη να βασιζόταν στην λογική  ότι κάθε ψήφος στο ΛΑΟΣ είναι χαμένη ψήφος για την ΝΔ και την αριστερά  δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε όμως ότι αυτό είναι το γεγονός που νομιμοποίησε στην συνείδηση των Ελλήνων τις ξενοφοβικές  και ακροδεξιές ιδέες. Το ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ που το στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια έστησαν μια μακροχρόνια και συστηματική καμπάνια   όλων των ιδεών που θα μετέφεραν ψήφους από την ΝΔ και τους απογοητευμένος μικρομεσαίος του ΠΑΣΟΚ προς το ΛΑΟΣ και μακριά από την αριστερά.
 Ο κοινωνικός αυτοματισμός στον οποίο τόσο επένδυσε το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια υπήρξε το καλύτερο υπόστρωμα του συντεχνιακού φασισμού αρχικά και του Ναζισμού  στην συνέχεια, όταν το ΛΑΟΣ άρχισε να καταρρέει μέσα από την διαδικασία της συγκυβέρνησης. Οι παραινέσεις λοιπόν του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ σήμερα, για να μείνει εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή μόνο ως υποκρισία και αθλιότητα μπορούν να χαρακτηριστούν. Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που σε αυτή την προεκλογική περίοδο μέσω των υπουργών επέλεξε μια πολιτική συζήτηση που στήριζε τον Ναζισμό.  Γιατί πια πολιτική δύναμη τρέφεται όταν οι πρυτάνεις αποκαλούνται μαϊμούδες; Ποιοι στηρίζονται όταν ανοίγουν στρατόπεδα για τους παράνομούς μετανάστες από τον Χρυσοχοίδη η αριστερά ή ο ναζισμός; Όσο για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το θέμα της  πόρνης ,όχι δεν θα την πω ιερόδουλή δεν έχει τίποτα ιερό στην κοινωνία μας αυτή η δουλειά , τι καλύτερο μπορούν να κάνουν για να φέρουν τα κίτρινα αστέρια στο σήμερα;
 Μην ξεγελιέστε οι υπουργοί υγείας τάχα και αστυνομίας δημοσιοποίησαν το γεγονός. Αυτοί που ήξεραν τόσα χρόνια να κάνουν διαφημίσεις για τα μακέτα του Σιμήτη και του εθνικού στόχου τις Ολυμπιάδας που σφράγισε την οικονομική χρεοκοπίά αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανίσει κάθε καμπάνια για το AIDS.
 Η Σοσιαλδημοκράτες εξάλλου ποτέ δεν δίστασαν όταν χρειάσθηκε , να στραφούν στην ακροδεξιά για να υπερασπιστούν τον καπιταλισμό και να χτυπήσουν την αριστερά.

ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου